https://hvg.hu/pr_cikkek/20201112_Latastechnologia_a_jovobol

Minden Varilux szemüveglencse 45% kedvezménnyel kapható

Most Érdemes Varilux Multifokális Szemüveget Készítettni!

Jelentkezzen be most Ingyenes Szemvizsgálatra!

6200 Kiskőrös, József Attila utca 2

78-412-363

Regéczy Varilux Mester Optika

Minden Varilux szemüveglencséhez Ingyenes Eyecodot ( teljesen személyre szabásható lencseparaméterek) adunk Regéczy Varilux Mester Optika


Jelentkezzen be most Ingyenes Szemvizsgálatra 78-412-363, 70-6571205, vagy facebook-on keresztül!

40 éves kor felett csökken szemünk alkalmazkodó képessége. Az olvasnivalót egyre távolabb kell tartanunk, hogy élesen lássuk. Erre a problémára kitűnő megoldás az Essilor Varilux termékcsaládja. E cég fejlesztette ki 1959-ben az első multifokális lencsét.
Próbálja ki Ön is az Eyecode-dal rendelhető Varilux X Design lencséket! Az Eyecode opció kizárólag Visioffice 2 Activisu berendezéssel rendelkező üzletekben kérhető.
Jelentkezzen be most Ingyenes Szemvizsgálatra 78-412-363, 70-6571205, vagy facebook-on keresztül!

További részletes információk a személyre szabott 4D szemmérésről>>>>>

A legújabb tag a Varilux Xclusive 4D 

( Kizárólag Varilux Mester optikában elérhető) a környéken csak nálunk

Az éles látás új dimenziója egy tökéletesen személyre szabott és a közeli tekintési szokásokhoz is optimalizált lencsével, amely minden helyzetben éles látást biztosít. Most először olyan multifokális lencsét tudunk az Ön számára ajánlani, amely a határtalan szabadság mellett azonnali reagálási lehetőséget biztosít Önnek karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is, mindezt egy teljesen személyre szabott lencse segítségével.

Egyedülálló és kifinomult mérési módszerekkel – mint az Eyecode és a domináns szem figyelembevétele – tökéletesen személyre szabott lencsét tudunk készíteni az Ön számára.

Az Essilor 4 áttörő innovációja nyújt Önnek éles látást minden pillanatban karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is:

Jelentkezzen be Ingyenes szemvizsgálatra most >>>>

További részletes információk>>>>>>

Ne hagyja kis ezt a lehetőséget és jelentkezzen be most Ingyenes Szemvizsgálatra! 78-412-363, 70-657-1205 6200 Kiskőrös, József Attila utca 2

Varilux Multifokális Lencsék a Regéczy Varilux Mestertől. A Varilux lencséknek sok fajtája létezik! Ez egy multifokális lencse család különböző munkavégzésekhez és életstílushoz.Ezek közül felsorolunk párat.

Jelentkezzen Be Most Ingyenes Szemvizsgálatra!
6200 Kiskőrös, József Attila utca 2
78-412-363, 70-657-1205

Mindig kérje eredetiséget igazoló garanciakártyáját!

Regéczy Optika 78-412-363, Kiskőrös, József Attila utca 2

Variluxot a Varilux Mestertől!

A minőség garanciája, hogy a Essilor Varilux cég által kifejlesztett vizsgálóberendezésekkel végezzük a teljes körű látásvizsgálatot, amely a maximális, teljes körűen személyre szabott látásélmény és jó szemüveg elkészítéséhez elengedhetetlen !

A Regéczy Varilux Mester Optikában minden ilyen top kategóriás műszer rendelkezésünkre áll, melyet képzett Szakorvosunk , Optometristánk és Optikusunk szakmai hozzáértéssel kezel!

Keresse további Varilux modelleket -45% kedvezménnyel üzletünkben!