Komplett Varilux Multifokális Szemüveg 39.900 Ft

Most Érdemes Varilux Multifokális Szemüveget Készítettni!

A csomagok tartalma:

– Ingyenes szemvizsgálat
– Egy pár Varilux Liberty szemüveglencse
– 1.5-ös színtelen alapanyag, Kemény réteg
– Szemüvegkeret (több mint 300 db-ból választhat)
– szemüveg tok és kendő
– Garancia kártya
– 1 év garancia
Dioptria: (+ -) 6 Dioptria cyl (+ – ) 3 Dioptria Addició +3,5

Jelentkezzen be most Ingyenes Szemvizsgálatra!

Regéczy Varilux Mester Optika

A Varilux lencsék több kategóriában elérhetők, mindegyikre nagy kedvezmény érvényesíthető! Varilux Liberty, Comfort, Physio, E series, Xseries 40% kedvezménnyel: 20.500 Ft – 72.000 Ft-ig megy az ár/ szemüveglencse vagy két szemüveg készítése esetén( 1+1 Akcióban) 50% kedvezménnyel még jobb ár elérhető ( 17.500 Ft – 60.000 Ft-ig megy az ár/ szemüveglencse) !

Minden Varilux szemüveglencséhez Ingyenes Eyecodot ( teljesen személyre szabásható lencseparaméterek) adunk Regéczy Varilux Mester Optika

Varilux multifokális lencse (Varilux Liberty 2.0, 19.900 Ft/db) fajták különböző tevékenységekhez specializálva


Jelentkezzen be most Ingyenes Szemvizsgálatra 78-412-363, 70-6571205, vagy facebook-on keresztül!

40 éves kor felett csökken szemünk alkalmazkodó képessége. Az olvasnivalót egyre távolabb kell tartanunk, hogy élesen lássuk. Erre a problémára kitűnő megoldás az Essilor Varilux termékcsaládja. E cég fejlesztette ki 1959-ben az első multifokális lencsét.
Próbálja ki Ön is az Eyecode-dal rendelhető Varilux X Design lencséket! Az Eyecode opció kizárólag Visioffice 2 Activisu berendezéssel rendelkező üzletekben kérhető.
Jelentkezzen be most Ingyenes Szemvizsgálatra 78-412-363, 70-6571205, vagy facebook-on keresztül!

További részletes információk a személyre szabott 4D szemmérésről>>>>>

A legújabb tag a Varilux Xclusive 4D 

( Kizárólag Varilux Mester optikában elérhető) a környéken csak nálunk

Az éles látás új dimenziója egy tökéletesen személyre szabott és a közeli tekintési szokásokhoz is optimalizált lencsével, amely minden helyzetben éles látást biztosít. Most először olyan multifokális lencsét tudunk az Ön számára ajánlani, amely a határtalan szabadság mellett azonnali reagálási lehetőséget biztosít Önnek karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is, mindezt egy teljesen személyre szabott lencse segítségével.

Egyedülálló és kifinomult mérési módszerekkel – mint az Eyecode és a domináns szem figyelembevétele – tökéletesen személyre szabott lencsét tudunk készíteni az Ön számára.

Az Essilor 4 áttörő innovációja nyújt Önnek éles látást minden pillanatban karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is:

Jelentkezzen be Ingyenes szemvizsgálatra most >>>>

További részletes információk>>>>>>