• A lencse és a szemüvegkeret kiválasztásakor munkatársaink mindent megtesznek, hogy megtalálják a vendég számára minden szempontból ideális megoldást.

A szemüvegválasztás alapja, az alapos szemvizsgálat során megállapított lencse. Nagyon fontos, hogy a lencséhez is választjuk a keretet, hiszen lehetnek olyan tulajdonságai, amik befolyásolják, hogy milyen és mekkora legyen maga a szemüvegkeret (pl. ha nagyon magas a dioptria, akkor nem csak a lencse vastagságával, de az átmérőjével is lehet játszani).

A lencsén túl látszerészeink még számos különböző tényezőt figyelembe vesznek, hogy vevőinkkel közösen megtalálják az ideális, minden szempontból tökéletes megoldást. Rengeteget kérdeznek és beszélgetnek a vendégekkel, felmérik, hogy pontosan mire is van szükség. Rengeteg olyan tényezőt figyelembe vesznek, ami laikusként talán eszébe sem jutna az embernek:

Első szemüveges vagy már rutinos szemüvegviselőről van szó?
Hol szereti hordani a szemüveget?
Milyen az arcformája, milyen fejtartási szokások jellemzik, milyen a testbeszéde?
Magas vagy inkább alacsony az illető?
Milyenek a tekintési szokások: szemmozgató vagy inkább fejmozgató az illető?
Mi a kényelmes olvasó távolsága?
Milyen távolságban dolgozik?
Mit dolgozik?
Vannak-e extrém körülmények? (párásodás, erős napfény)
Milyen távolságra van a monitor?
Csak a monitort és a billentyűzetet kell látnia vagy a monitoron túl is – van-e ügyfél kapcsolat?

Vizsgálattól a kész szemüvegig

Minden szemüveget helyben készítünk, így elkerülhető a távbecsiszolásból fakadó időplusz. Ráadásul a vizsgálat megkezdésétől, a kész szemüvegig több több egyedi igény szerinti módosítás megvalósítására is lehetőség van. A szakmai hozzáértés és a legmodernebb technikai háttér pedig biztosítja, hogy a vásárló egy olyan terméket kapjon kézhez, ami az elképzeléseinek és az igényeinek tökéletesen megfelel.

Termékeinkre természetesen garanciát vállalunk.
Szemüvegjavítás

Amennyiben használat során a szemüvegkeret eldeformálódik, ingyenesen megigazítjuk, a meglazult csavarokat rögzítjük, a papucsokat csekély díj ellenében kicseréljük, ultrahangos tisztítással „nagytakarítást” végzünk. Törés esetén 1-2 napos határidővel forrasztást is vállalunk. Illetve lehetőség van a megrongálódott szemüveg szár, vagy egyéb alkatrészek cseréjére, pótlására.