Regéczy Varilux Mester Optika

Varilux multifokális lencse (Varilux Liberty 2.0, 20.790 Ft/db) fajták különböző tevékenységekhez specializálva


Jelentkezzen be most Ingyenes Szemvizsgálatra 78-412-363, 70-6571205, vagy facebook-on keresztül!

40 éves kor felett csökken szemünk alkalmazkodó képessége. Az olvasnivalót egyre távolabb kell tartanunk, hogy élesen lássuk. Erre a problémára kitűnő megoldás az Essilor Varilux termékcsaládja. E cég fejlesztette ki 1959-ben az első multifokális lencsét.
Próbálja ki Ön is az Eyecode-dal rendelhető Varilux X Design lencséket! Az Eyecode opció kizárólag Visioffice 2 Activisu berendezéssel rendelkező üzletekben kérhető.
Jelentkezzen be most Ingyenes Szemvizsgálatra 78-412-363, 70-6571205, vagy facebook-on keresztül!

További részletes információk a személyre szabott 4D szemmérésről>>>>>

A legújabb tag a Varilux Xclusive 4D 

( Kizárólag Varilux Mester optikában elérhető) a környéken csak nálunk

Az éles látás új dimenziója egy tökéletesen személyre szabott és a közeli tekintési szokásokhoz is optimalizált lencsével, amely minden helyzetben éles látást biztosít. Most először olyan multifokális lencsét tudunk az Ön számára ajánlani, amely a határtalan szabadság mellett azonnali reagálási lehetőséget biztosít Önnek karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is, mindezt egy teljesen személyre szabott lencse segítségével.

Egyedülálló és kifinomult mérési módszerekkel – mint az Eyecode és a domináns szem figyelembevétele – tökéletesen személyre szabott lencsét tudunk készíteni az Ön számára.

Az Essilor 4 áttörő innovációja nyújt Önnek éles látást minden pillanatban karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is:

Kérjen személyre szabott árajánlatot most >>>>

További részletes információk>>>>>>